Det er relevant for webshoppens succes at man er omstillingsparat. Det er essentielt om man selv kan finde ud af ændre småting som bl.a. ændring / tilføjelse af ny marketing kampagne på forsiden. Det der med at skrive til en udvikler, hvor der yderligere går et par dage er ikke optimalt. Sommetider er det nødvendigt at handle hurtigt. Det har man ikke muligheden for, hvis man er låst og kun kan ændre småting vha. en ekstern udvikling.

 

Der er rigtige mange platforme at vælge i mellem. Bl.a. Shopify, WordPress WooCommerce, Prestashop, Magento osv

Jeg vil mene Shopify er platformen til alle shopejere. Jeg har bl.a. kunder i Shopify, som køber deres “Plus” pakke, hvor de betaler et fast månedligt gebyr på 1.800,00$ til Shopify, hvilket majoriteten af befolkningen vil mene er for mange penge. Men det er ikke noget man er i stand til at sige før man har prøvet platformen. Shopify hjælper nemlig med rigtig mange ting, og typisk opleves det, at administrationen bliver optimeret markant. Derudover er de også kendt for deres populære pre-defineret checkoutflow som er yderst tilfredsstillende – rent konverteringsmæssigt. Dog skal det lige siges, at det selvfølgelig ikke er alle Shopify kunder som betaler 1.800,00$ månedligt. Den mindske pakke ligger til 29,00$ (200 kr.) månedligt.

De resterende 3 systemer vil jeg ikke anbefale. Hvorfor? Jeg vil mene WordPress WooCommerce er langt bagud fra bl.a. hvad der er muligt i Shopify. WordPress kom til i sin tid til fordel for blogs. I dag er det populært til brug af traditionelle hjemmesider, blogs og visse webshops (WooCommerce). Både Magento og Prestashop vil jeg mene er gode systemer – men først når man opnår en vis omsætning, idet det tekniske opleves at være tungt, hårdt og meget gammeldags. Derfor vil jeg mene, at disse to systemer er til shopejere, som har likviditeten til at ansatte en teknisk medarbejder i firmaet.

 

Shopify for nystartede og mindre virksomheder

Jeg anbefaler alle shopejere med en omsætning på under 5.000.000,00 kr. årligt at arbejde med Shopify. Det månedlige beløb, som Shopify koster for små- og mellemstore webshops er godt givet ud. Hvis man ikke vil gå med en fast månedlig omkostning, så vil jeg anbefale WordPress WooCommerce frem for Prestashop og Magento (til mindre webshops). Til gengældt når man overstiger en årlig omsætning på 5 mio. kr., så vil jeg anbefale at gå til Prestashop. Magento anbefaler jeg slet ikke nogle af mine kunder.

Kontakt

Send os en mail