Shopify Event: 02/11-2018
(Amandas oplæg i bunden)

Tusinde tak for din deltagelse til eventet.

Vi håber du har fået noget ud af det.

Personligt fik jeg, Kasper – rigtig mange spørgsmål og henvendelser vedr. kohorter analyserne i Facebook Analytics. Hvis din virksomhed aktivt bruger Facebook annoncering i dag og du er lidt i tvivl om hvordan det bliver brugt, så tag endelig kontakt til mig – også finder vi 15 minutter via www.appear.in/sedia hvor jeg kort kan gennemgå hvordan det ser ud for din virksomhed.

Ellers vil vi bare endnu en gang sige tusinde tak for din deltagelse.

Næste gang bliver engang i foråret 2019 i samarbejde med Shopify igen, hvor både Amanda og Martin vil deltage. Det lover jeg. Jeg har allerede snakket med dem – og “selvfølgelig” siger de.

 

Andre spørgsmål

I kan skrive til mig direkte på [email protected] hvis i har spørgsmål til Amanda M. fra Shopify. Så skal jeg nok sætte jer i kontakt med hende.

 

Amandas oplæg

Kontakt

Send os en mail