Ny Professionel Webshop i Shopify

Shopify, en webshop platform, der kan vækste din forretning (Trustpilot: 9.5/10)

Gratis! Nå nye højder med e-handel, og få succes med din webshop

En webshop i Shopify er et sikkert valg

Vil du have en nem webshop, der ikke forudsætter tekniske kundskaber, er Shopify det oplagte valg for dig. Shopify er nemlig altid fremme i skoene og på forkant med ny teknologi og features.

Holdet bag den populære webshop platform har et enormt udviklingsbudget, der betyder, at Shopify altid er et skridt foran konkurrenterne – og det kommer dig som webshopejer til gode.

Certificeret Shopify Expert

Officiel udnævnt til at være Shopify Expert. Det betyder, at vi ved alt, der er at vide om Shopifys anerkendte webshop system.

Overskuelige rapporter

Shopify har lavet det så nemt som muligt at være webshopejer. Synes du Analytics kan være lidt forvirrende? Shopify laver deres egne nemme og meget overskuelige rapporter.

Flere sprog og valutaer

Det er tilgængeligt i Shopify, at anvende flere forskellige sprog og valutaer.

Officiel Shopify Webshop Expert

Hos SEDIA er vi officielt blevet udnævnt til Shopify Expert. Det betyder, at vi ved alt, der er at vide om Shopifys anerkendte webshop system. Shopify er et af verdens mest populære platforme til e-commerce – særligt for små og mellemstore virksomheder.

Vores indehaver, Kasper, har i alt solgt tre virksomheder, der drev webshops på en Shopify webshop. Derfor ved vi, hvad der fungerer i praksis i forhold til udseende og funktionalitet. Vi kan hjælpe dig med at designe din Shopify webshop og rådgive om alt fra farver til placering af knapper (CTA) samt opsætning og struktur. Som Shopify Expert kan vi designe en flot og professionel webshop i Shopify, der skaber et fundament for vækst og en sundere bundlinje.

Simpel administration i din Shopify Webshop

Det bliver faktisk ikke meget nemmere end med en Shopify webshop. Det er måske den mest brugervenlige webshop på markedet lige nu, hvor du har en let og overskuelig administration. Det er let at tilføje billeder og tekst, og du kan tjekke alle dine ordrer samt håndtere det hele via din mobil eller tablet gennem en app udstedt af Shopify.

Mobilvenlig webshop

Når vi designer en webshop i Shopify, sikrer vi, at den er mobilvenlig på alle platforme. Det betyder, at du får den samme gode brugeroplevelse på computer, mobil og tablet, og at den helt automatisk tilpasser sig den skærmstørrelse, du sidder på. Google belønner mobilvenlige webshops, hvorfor der også er en gevinst i at overholde Googles retningslinjer. Din webshop ser lækker, præsentabel og ikke mindst professionel ud fra alle enheder, der gør det er nemt at shoppe på mobilen. Derudover er betalingsflowet optimeret af flere omgange fra Shopifys egen side, hvilket betyder en smertefri betalingsproces for kunderne i din webshop.

SEO venlig Webshop i Shopify

Ønsker du en SEO venlig webshop, er Shopify det oplagte valg. Vi udvikler og finpudser en professionel webshop, som efterkommer Googles principper og retningslinjer i forhold til god søgemaskineoptimering. Det betyder en struktureret kode, der er nem at læse af Google, og som gør din Shopify webshop hurtig. Med en SEO venlig webshop i Shopify har dine potentielle kunder nemmere ved at finde dig, når de søger efter de produkter, du forhandler – og vi sikrer, at din Shopify webshop er nem og overskuelig at navigere rundt i, så potentielle kunder ikke går tabt, fordi de synes brugervenligheden er god nok.

Efterfølgende support af din Shopify Webshop

Har du brug for hjælp til opsætning eller andre tekniske spørgsmål til din webshop, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt og sikkert videre i Shopify. Du må også gerne kigge forbi kontoret, hvis du foretrækker den personlige kontakt – vi står klar med gode råd, vejledning og sparring omkring din webshop i Shopify.

Jeg skulle hjælpe min søster og svorger med at finde et firma der kunne lave deres nye webshop - og gennem vores netvæk hørte jeg om Kasper! Og resultatet taler for sig selv! En super flot webshop og Kasper har været tilstede og tilgængelig 24/7 i processen - han har et grundig kendskab til det han laver, men han har også været lydhør, når vores ønsker, har været noget andet end de forslag han kom med! 

Har kun de varmeste anbefalinger til Kasper hos Sedia!
Dorte Daubjerg, 5/5 stjerner
Nordichorse.dk