Vores referencer i SEDIA

Vi har samlet 12 tekst-anmeldelser, to videoer og et oplæg (Trustpilot: 9.5/10)

Se oplæg! D. 21 juni 2018 holdte jeg oplæg for Google Succes Online: Masterclass: Få succes med din webshop
image
Google Succes Online, d. 21. juni 2018
image
Selina Visbech Selinas bodyguide
image
Jonas Overgaard CM Telecom

Kasper er super effektiv og drønhurtig til at få udviklerarbejde igangsat og færdiggjort.

Han er let at komme i kontakt med, både på mail og direkte telefon. Han kommer med løbende opfølgninger på arbejdet og er super dygtig.

Jeg har været meget tilfreds med vores samarbejde indtil videre og kan kun anbefale Sedias arbejde til andre.

Elise Gjermandsen
Scan Lux Flexible A/S

Efter at have søgt en specialist i programmering til min forretning Selinas Bodyguide med online træningsprogrammer, faldt jeg over Kasper i mit netværk.

Jeg forhørte mig og følte mig allerede inden vi startede samarbejdet, tryg ved min beslutning om, at vælge Sedia. Det var meget indlysende at Kasper havde en særlig evne til at kunne sætte sig ind i kundens behov og ønsker.

Allerede ved første udkast vidste jeg hjemmesiden ville blive spot on! Vores samarbejde står stadig på efter programmeringen og Kasper er altid ved tasterne hvis jeg ønsker tilføjelser/ændringer ved løsningen.

Han er fleksibel og står altid til rådighed. Godt og sublimt samarbejde!

Selina Visbech
Selinasbodyguide.dk

Jeg skulle hjælpe min søster og svorger med at finde et firma der kunne lave deres nye webshop - og gennem vores netvæk hørte jeg om Kasper!

Og resultatet taler for sig selv! En super flot webshop og Kasper har været tilstede og tilgængelig 24/7 i processen - han har et grundig kendskab til det han laver, men han har også været lydhør, når vores ønsker, har været noget andet end de forslag han kom med!

Har kun de varmeste anbefalinger til Kasper hos Sedia!

Dorte Daubjerg
Nordic Horse

Kasper er en person som overholder tidsfrister.
Samtidig sørger han for at opfylde alle kundernes behov, eller han kommer med løsningsforslag som måske er endnu bedre.

Efter udført arbejde er Kasper der for kunden hvis han / hun ikke kan finde ud af noget mht hjemmesiden.

Philip Vossen
Ansager Fysioterapi ApS

Kasper fra SEDIA gav os en kanon rådgivning og sparring mht. design af vores webshop og dens opbygning for at gøre den så brugervenlig som muligt.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Danny K. Malkowski
Folketingspolitiker, LA

Vi har kort opsummeret haft et rigtig godt forløb med SEDIA og med Kasper som kontakt person. Jeg vil klart anbefale det til andre.

Vi har nu en hjemmeside der kører upåklageligt, som vi er meget tilfredse med.

Kasper Lindahl
Boozebags ApS

Har arbejdet med Kasper fra Sedia i en længere periode, FULDT ud tilfreds med resultatet!

Tusind tak her fra! 

Mikkel Stylsvig
Drinky.dk

Jeg kontaktede Kasper omkring 16-tiden og forhørte mig om noget teknisk redigering på min webshop. Kort efter havde han givet tilbud, hvorefter vi klargjorde, hvad der skulle bruges fra vores side for at klare opgaven hurtigst muligt. Klokken 20 skriver Kasper, at alt skulle være på plads. Alt til perfektion.

Tak for godt arbejde.

Andreas Kirk
ØNSK ApS

SEDIA lavede et split nyt design på Nonfashion.dk! Kasper som står bag virksomheden er super professionel.

Han tog os i hånden fra dag 1 af, og hjalp os i mål! Han ved hvad der fungerer og er ligeledes meget kreativ. Siden stod færdig til tiden! Kan kun anbefales.

Magnus Neble
DN Group

Kasper, stopper ikke før man er tilfreds. Han holder hvad han lover, og har leveret et enormt tilfredsstillende resultat, på min side.

Kan varmt anbefale at benytte SEDIA, det vil man absolut ikke fortryde.

Mads Arpe Mouritzen
Garno

SEDIA hjalp os med at opbygge og justere vores B2B-webshop med kundelogin, så vores kunder kan bestille varer til individuelt fastsatte priser.

Samtidig fik vi lavet en integration til vores økonomisystem og lager, så ordrebekræftelser og følgesedler generes automatisk og sparer os for en masse tid og manuelt arbejde.

Kasper var hurtig, effektiv, hjælpsom og tilgængelig fra start til slut.

Jeg har brugt Kasper over flere omgange, senest med min noget alternative virksomhed Støtenko.dk.

Kasper forstod lynhurtigt konceptet, hvilket er essentielt for at få en god samtale og naturligvis et godt slutprodukt. Ikke nok med det har Kasper aktivt fungeret som sparringspartner, kommet med sjove inputs til siden samt rådgivet indenfor kompetencer, der rækker ud over hans normale fortagende. Dette har givet os en utrolig god sparringspartner, et super samarbejdsforløb og et produkt i form af en hjemmeside, som vi er ekstremt tilfredse med.

Jeg kan derfor varmt anbefale Kasper - og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger ham!

Oliver Frandsen
Støt en ko

Jeg fik lavet min webshop af Kasper Knudsen fra SEDIA, og det var hvert fald den bedste start jeg kunne få på min lille forretning.

Kasper brugte sine bedste erfaringer ved at råde mig fra WooCommerce og så til Shopify, hvilket jeg selvfølgelig hørte efter, eftersom jeg kun har set/hørt godt om Kasper arbejde. Og resultatet blev rigtigt godt.
I mellemtiden har jeg så fundet ud af hvor anti-teknisk jeg er anlagt, og har derfor flere gange haft brug for Kaspers hjælp til ændringer på shoppen, og han har svaret næsten umenneskeligt hurtigt, så det hele bliver ordnet hurtigt og fornemt.

Kæmpe anbefaling herfra!

Lars Pedersen
Basuba