Hjemmeside reference

Professionel Hjemmeside i Wordpress

Vi har 100+ kunder med nye Wordpress hjemmesider (Trustpilot: 9.5/10)

Se oplæg! D. 21 juni 2018 holdte jeg oplæg for Google Succes Online: Masterclass: Få succes med din webshop

Ny Wordpress Hjemmeside

Hvorfor Wordpress? Naturligvis af den grund, at dette værktøj uden tvivl er den optimale løsning for dig, der står og mangler en professionel løsning på markedet til en ny hjemmeside til din virksomhed.

En professionel Wordpress hjemmeside kræver ingen viden om programmering og koder når siden kører, og derfor er det netop så nemt og hurtigt for dig, som har dine kvalifikationer et andet sted. Det er ikke uden grund, at Wordpress nok er det mest brugte CMS-system til professionelle hjemmesider verden over.

Professionel design

Det er vigtigt med et professionelt design, som på bedst mulig vis fanger dine kunders opmærksomhed

Nem redigérbar

Skulle der opstå pludselige ændringer i din virksomhed, kan du nemt redigere i Wordpress hjemmesidens indhold uden at være en IT-haj

Efterfølgende support

Selvom hjemmesiden er færdig, stopper servicen naturligvis ikke her. Skulle der opstå problemer, vil vi altid stå klar alle ugens dage og hjælpe dig videre.

Enkel og nem administration i Wordpress

Hos SEDIA tilbyder vi en flot og professionel hjemmeside, der er lavet i det mest udbredte CMS verden over - nemlig WordPress, som er et open-source CMS baseret på PHP. Det er intuitivt og nemt at redigere i, og du har en simpel administration, der er til at navigere rundt i, når du har brug for at ændre og tilføje nye moduler til din hjemmeside (f.eks. billeder og tekst). WordPress er enkelt at vedligeholde, og det er ganske nemt at opdatere, så du altid har den nyeste version. Desuden er det utrolig nemt at tilpasse via de mange tilføjelser og plugins – du er altså garanteret en unik og skræddersyet hjemmeside, der lever op dine krav, ønsker og behov.

Mobilvenligt profesionelt design

Undersøgelser viser, at flertallet af os i dag søger fra mobile enheder (51,3 % af alle søgninger ifølge tal fra The Guardian), når vi eksempelvis leder efter tøj eller take-away. Derfor er det essentielt at have et mobilvenligt design på din hjemmeside, der ser godt ud og repræsenterer din virksomhed professionelt på mobil og tablet.

Vi designer din Wordpress hjemmeside sådan, at den tilpasser sig alle skærmstørrelser, således at brugeren får den samme gode oplevelse på computer, tablet og mobil. Det giver både point hos dine besøgende, men også hos Google, som favoriserer mobilvenlige sider i søgeresultaterne.

SEO venlig Wordpress hjemmeside

Hos os får du en SEO venlig Wordpress hjemmeside, der er kodet med en sund struktur. Vi tager hensyn til Googles principper og retningslinjer, således at du får en overskuelig hjemmeside, der også behager søgemaskinerne. Vi sikrer, at den er hurtig at tilgå, og udarbejder søgemaskineoptimeret, relevant og værdiskabende indhold i form af tekster, som sikrer, at dine kunder kan finde din professionelle hjemmeside på Google.

Ingen dyre bindinger eller ekstra omkostninger

Når du får designet og udviklet en hjemmeside hos os, er den helt og aldeles komplet og velfungerende fra dag ét. Du får dermed alt, hvad du har brug for til at drive din forretning, og dine potentielle kunder kan begynde at finde dig online. Når først du har købt og betalt det engangsbeløb, din professionelle hjemmeside koster, kommer der ikke flere regninger, dyre bindinger eller ekstra omkostninger.

Du har nu en professionel Wordpress hjemmeside, der ser godt ud og lever op til Googles retningslinjer. Du kan herefter selv redigere dine tekster og billeder ganske nemt og intuitivt, så du får præcis det verbale udtryk, du ønsker.

Efterfølgende support

Har du brug for hjælp til opsætning eller andre tekniske spørgsmål til din professionelle Wordpress hjemmeside, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt og sikkert videre. Du må også gerne kigge forbi kontoret, hvis du foretrækker den personlige kontakt – vi står klar med gode råd, vejledning og sparring omkring hjemmesiden.

Kanon samarbejde og hamrende dygtig udvikler!

Kasper er super effektiv og drønhurtig til at få udviklerarbejde igangsat og færdiggjort. Han er let at komme i kontakt med, både på mail og direkte telefon. Han kommer med løbende opfølgninger på arbejdet og er super dygtig. Jeg har været meget tilfreds med vores samarbejde indtil videre og kan kun anbefale Sedias arbejde til andre.
Har kun de varmeste anbefalinger til Kasper hos Sedia!
Scan Lux Flexible A/S
5 / 5 stjerner