Bliv hurtigt bemærket med Instagram

Instagram er et eksplosivt voksende, socialt medie med over 800 millioner månedlige brugere (september 2017). Her deler du dine bedste øjeblikke og produkter i billeder og videoer, der fortæller en historie om dit brand.

Book en opringning vedr. Instagram

 

Case på Instagram: @Diydanmark

Line fra @Diydanmark samarbejder sammen med os. Hun startede med tage billeder af sit hjem, og efterfølgende kontaktede hun os, for at give profilen et ektra boost. På lige omkring 2 måneder opnåede hun 1.500 følgere (fra 26 følgere), og af de 1.500 følgere får hun lige omkring 100 likes og 3-6 kommentarer pr. billede. Hun har dermed et fundament til at åbne en webshop med potentielle kunder fra dag 1.
Opdatering i august 2018: Line har knap 4.000 følgere og bliver på ugentlig basis kontaktet af et sted mellem 2-5 virksomheder omkring samarbejde.

 

Få flere followers på Instagram

Når du har mange likes og kommentarer, får du også en stor gruppe følgere. Instagram er en let og kvik måde at blive set på, og da synlighed er en vigtig del af salg, må du gøre dig synlig. Tag hånd om dine followers ved at lægge noget op, så får du hurtigt faste kunder i din webshop. Lad os passe din strategi og contentplanlægning på Instagram, så vi kan overvåge, om indholdet virker. På denne måde får du mest ud af din Instagram.

Book en opringning vedr. Instagram

 

Få dine Instagram-følgere med på Facebook

Fordelen ved dine Instagram-følgere er, at du kan få dem med på Facebook. Ved denne kobling har du pludselig et stort segment, der synes godt om dig på Instagram og ser de dine opslag på Facebook. Når din målgruppe ser interessante billeder af dine produkter, er de mere købsparate. På relativt kort tid, kan du få du en stor kundekreds. Dit udbytte af en god Instagram-platform er en større indtjening.

 

Upload dine bedste billeder til Instagram

Et billede siger mere end tusind ord, så de fotos, du lægger op, skal være af høj kvalitet. Lægger du dem op uredigerede, kan der gå en masse potentiale tabt. Brug gerne fede effekter fra billedredigeringsprogrammer eller invester i en Olloclip-linse til din iPhone. Fordelen ved at give dine fotos et pift med en Olloclip, er, at de bliver unikke og dermed mere interessante. Du får flere likes.

Book en opringning vedr. Instagram

 

#Tags gør dine billeder søgbare

Fordelen ved at give dine billeder og videoer #tags, er, at andre kan søge efter dem i lige den kategori, du vil findes i. De produkter, du sælger i din webshop, skal helt klart have en #tag for hver kategori. Dit udbytte er, at når dine kunder kan finde dig, øger du dit salg. Søg selv på #tags indenfor de emner, der interesser dig. Er du eksempelvis en skihaj, gælder det om at trykke follow, når du finder en, der tager gode billeder fra sine skiture.

Husk at give follows! Jo flere du giver, jo flere får du igen.

 

Efterfølgende support

Har du brug for hjælp til opsætning eller andre tekniske spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at tage kontakt, så vi kan hjælpe dig godt og sikkert videre. Du må også gerne kigge forbi kontoret, hvis du foretrækker den personlige kontakt – vi står klar med gode råd, vejledning og sparring omkring din Instagram-profil.

Book en opringning vedr. Instagram

Emil Munch, EM Møbler

Kontakt

Send os en mail