carl
Carl Juel MadsenMarketing Specialist

Mit navn er Carl. Jeg er en ung, passioneret og meget disciplineret fyr. Det har altid lagt i kortene, at jeg skulle arbejde hårdt på en god karriere, for når jeg går ind i ting eller bare generelt gør noget, så gør jeg det ordentligt.

Sidste sommer begyndte jeg at træne for alvor i fitnesscenteret – og lige siden da, så har jeg vejet al min mad til punkt og prikke ned til mindste gram. Det er faktisk en ting, både Kasper og jeg gør begge ting. Mange synes vi er skøre.

Men til fælles for os begge, så gør vi de ting ordentlig, som vi går ind i.

kasper
Kasper KnudsenStifter og indehaver

Mit navn er Kasper. Jeg startede firmaet, da jeg var 17 år gammel. Førhen har jeg spillet elite fodbold. Men så kom der en alvorlig skade i min lysken, hvorefter jeg skulle finde noget andet at gå 100% ind i. Det blev forretning.

Siden min “spæde” start med webshops som 14/15-årige har jeg altid nydt at drive forretning. Mellem 15-17 års alderen drev og solgte jeg i alt 4 webshops, hvoraf en af dem havde en daglig oms. på 100.000 kr. med 500 ordrer.

I dag og de sidste 3 år tilbage har jeg haft mit fokus på Sedia. Udover Sedia holder jeg foredrag om mit fag. Det har jeg bl.a. gjort for Google, DIBS A/S, Shopify, CBS m.v.

Jeg elsker at drive forretning. Se kunders performance løbende stige og gøre en forskel. Bedst af alt, gøre kunder glade.

Kontakt

Send os en mail