Certificeret Google Ads Partner

Vi er specialister i Google Ads. Vi er certificeret Google Ads partner, hvorfor vi kan hjælpe dig med opsætning og drift af dine Ads kampagner. Vi tager også gerne et tjek af din nuværende Ads-konto, da en sund struktur er essentiel for dit forbrug. Vi er din samarbejdspartner, som har fokus på din forretning med henblik på at give dig en størst mulig ROAS (Return on Ad Spend), så du tjener på din annoncering.

Book en opringning vedr. Google Ads

 

Betal kun for personer, der klikker

Med Ads annoncer betaler du udelukkende per klik. Det vil sige, at du ikke betaler for de gange, der er nogen, der bliver eksponeret for dine annoncer ved en given søgning på Google. Du betaler først, når de klikker. Ads er derfor et meget fokuseret annonceformat, der genererer varme leads, der er mere tilbøjelige til at konvertere til et køb. Vi hjælper dig med alt fra det tekniske setup til budskaber, så dine Ads annoncer er knivskarpe.

Book en opringning vedr. Google Ads

 

Kom øverst på Google

Med Google Ads er det muligt at komme øverst på Google med det samme. Vi sikrer, at du ikke betaler for meget for dine annoncer og justerer løbende buddene. Sammen lægger vi et budget for din annoncering, som skal danne grobund for dine placeringer.

Ads er den hurtigste og nemmeste vej til side 1, og det er en fantastisk mulighed for at skaffe hurtige og kontinuerlige kunder til din webshop. Lad os om at varetage dit Ads budget, så vi kan monitorere performance samt optimere efter behov, så du får mere ud af hver annoncekrone.

Book en opringning vedr. Google Ads

 

Månedlig aftale

Hos os har du mulighed for at indgå et fast samarbejde, hvor vi hver måned opererer med dit Ads budget. Typisk aftaler vi et fast månedligt beløb mellem 6-12.000 kr. ekskl. moms. alt afhængigt af, hvor stor en konto og antal annoncer, du har. Vi står så for alt fra opsætning, implementering af sporing, oprettelse af kampagner og annoncegrupper, udarbejdelse af de forskellige annoncer, du gerne vil reklamere for samt ugentlig optimering af alle kampagner, annoncegrupper og annoncer. Således skal du ikke selv foretage dig andet end at tage dig godt af de kunder, vi skaffer til din webshop.

Book en opringning vedr. Google Ads

Kontakt

Send os en mail