edited-03007.jpg

Jeg har førhen drevet og solgt flere webshops med millionomsætning. I dag har jeg, på baggrund af mine erfaringer og oplevelser, fundet frem til det jeg godt kan lide at lave.

Jeg hjælper andre virksomheder pro aktivt med markedsføring og coacher deres medarbejdere.

Jeg ønsker ikke at stifte et stort bureau, fordi jeg synes det bliver upersonligt, og fordi jeg elsker selv at være problemløseren.

Derimod vil jeg have det absolut bedste team. I øjeblikket består det af min strategi-guy Kenneth Qua og jeg selv. Vi tager ikke flere faste kunder ind, hvor vi varetager al markedsføring, på nuværende tidspunkt.


Kundeudtalelser

Nicolai fra Selskabsspil siger:

“Jeg har haft et samarbejde med Kasper omtrent ét år, og det har været en fornøjelse hele vejen igennem.

Kasper leverer et fantastisk stykke arbejde og sætter sig ind i den givne situation for at skabe de bedste resultater. Jeg er specielt begejstret over hvordan Kasper kommer med nye løsningsforslag til at forbedre kundens oplevelse I min webshop og samtidig optimere konverteringen.

Igennem samarbejdet har vi haft forskellige fokuspunkter, fra Facebook annoncering til Google annoncer og SEO arbejde, det er rart at Kasper har kendskab til de forskellige platforme samt Shopify, som jeg kører webshoppen i.

Derudover, er Kasper let at snakke med og meget løsningsorienteret, hvilket har gjort at samarbejdet har gledet let og uden nogle problemer!

Jeg anbefaler helt klart et samarbejde med Kasper, da han har kendskab til hvad han laver og er engageret hele vejen igennem.”

Resultater

Forbrug: 164.000 kr.
Omsætning: 4.465.000 kr.
Afkast: 2.710%

Erna fra Utopia Clothing siger:

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Kasper i et par år, i forbindelse med min webshop www.utopiaclothing.dk

Kasper er en ambitiøs energibombe, og jeg kender ikke nogen i den her branche som har så meget blod på tanden som ham. Han knokler igennem - altid - og han lægger en stor ære i at levere et - ikke bare godt et stykke arbejde - men det PERFEKTE stykke arbejde.

Det aller vigtigste for ham er tilfredse kunder og han investerer utrolig meget personligt for at opnå de bedste resultater.

Kasper er meget organiseret, positiv og engageret. Han er løsningsorienteret og har altid ja-hatten på når han skal tackle de forskellige udfordringer.

Han har en meget stor tørst for at videreudvikle sig selv og sine viden, og hans gejst smitter af på alle omkring ham. Du vil ikke fortryde dit samarbejde med Kasper!”

Resultater

Forbrug: 241.500 kr.
Omsætning: 2.174.000 kr.
Afkast: 900%