Facebook Annoncering

Facebook-annoncer er blevet endnu vigtigere end nogensinde før, efter at kommercielt indhold er blevet væsentligt sværere at skubbe ud organisk. Facebook er dog ikke blevet en mindre vigtig afsætningskanal af denne grund, og for både store og små webshops er Facebook-annoncer en effektiv måde at nå ud til relevante målgrupper via strategier som retargeting, look-a-like-annoncer og lead ads. Hos Sedia er vi eksperter i Facebook annoncering og har igennem flere år arbejdet med samtlige annoncetyper på tværs af forskellige webshops, brancher og nicher. Lær mere om, hvorfor Facebook er en attraktiv platform at annoncere på, og hvordan vi kan hjælpe dig med at nå ud til potentielle kunder. 

Book en opringning vedr. Facebook annoncering

 

Målret annoncer mod tidligere besøgende

Facebook er en fremragende platform, når det kommer til retargeting – altså annoncering, der er målrettet mod personer, som tidligere har besøgt din webshop og dermed vist en naturlig interesse for dit produkt/ydelse. Retargeting er en af de mest effektive annonceringsformer, da annoncerne netop kun vises for personer, der har været et smut forbi din webshop og dens produkter. Måske har de købt noget eller puttet ting i indkøbskurven, men ikke gennemført købet. Begge er interessante målgrupper, der er værd at kaste annoncekroner efter, idet sandsynligheden for, at de køber igen, alt andet lige er væsentligt større end ved helt nye leads.

Som webshopejer bør du kraftigt overveje at opsætte retargeting-annoncering, hvis du ikke allerede er i gang. Det er forholdsvis varme leads, og så er prisen typisk ganske konkurrencedygtig sammenlignet med andre annonceringsformer. Har du brug for hjælp eller sparring ift. retargeting ifm. din annoncering på Facebook, står vi naturligvis til rådighed.

Book en opringning vedr. Facebook annoncering

 

Nå ud til personer, der ligner dine kunder

Retargeting er ikke den eneste annoncetype, der gør Facebook til et særdeles interessant sted at placere dine annoncekroner. Du har nemlig også mulighed for at målrette dine Facebook-annoncer mod personer, der ligner dine eksisterende kunder. De såkaldte look-a-like-annoncer tager som regel udgangspunkt i din e-mailliste eller anden brugerdefineret målgruppe, og ud fra denne kan Facebook finde personer, der har samme interesse og karakteristika. På denne måde slipper du for, at dine annoncer bliver vist for irrelevante målgrupper, ligesom du også får et talerør til meget interessante leads, der har en naturlig interesse i det, du tilbyder.

Look-a-like-annoncering kan strikkes sammen på mange måder, og det er muligt at tilpasse målgruppen ud fra, hvor meget du ønsker, at denne skal ligne dine eksisterende kunder. Med os som sparringspartner er du garanteret effektive annoncer, der hverken er for snævre eller brede, hvilket sikrer mest mulig valuta for pengene.

Book en opringning vedr. Facebook annoncering

 

Effektivt mer- og krydssalg, der løfter din forretning

Bruger du Facebook-annoncer rigtigt, kan du tjene dine annoncekroner hjem mange gange. Platformen har utallige muligheder for at lave mer- og krydssalg igennem eksempelvis dynamiske annoncer, hvor målgruppen får vist lignende eller relaterede produkter afhængigt af deres tidligere køb eller adfærd på siden. På denne måde kan du øge din ordreværdi, men også den gennemsnitlige kundes lifetime value (CLV) ved at opsælge produkter/ydelser, der har en forbindelse til det, de tidligere har købt eller vist interesse for.

Mulighederne med Facebook annoncering er uendelige, men det kræver indsigt og vedholdenhed at stable de rette annoncer på benene. Med os som sparrings- og samarbejdspartner er du sikret Facebook-annoncer, der vises for de rigtige mennesker, på det rigtige tidspunkt og med de rigtige produkter/ydelser. Vi sørger for, at Facebook bliver en værdifuld platform for din webshop og sikrer synergien til øvrige kanaler som e-mail marketing igennem retargeting, look-a-like-annoncer, lead ads, dynamiske annoncer og meget mere.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på Facebook annoncering med udgangspunkt i din webshop, er du mere end velkommen til at tage kontakt.

Book en opringning vedr. Facebook annoncering

Kontakt

Send os en mail