E-mail automation

E-mail automation handler i korte træk om at automatisere de forskellige facetter i din e-mail marketing ved oprettelse af automatisk mail-flows, templates, kampagner og andre former for e-mails. Uanset om din nuværende e-mailliste har 100 eller 1.000 modtagere, er e-mail automation en investering, der giver rigtig god mening – særligt for webshops, hvor det er muligt at automatisere alt fra dit onboarding-flow til løbende tilbudskampagner.

Vi er specialister i e-mail automation, der giver afkast og sparer dig for tid. Læs mere nedenfor om, hvorfor du kraftigt bør overveje at investere i e-mail automation.

Book en opringning vedr. E-mail Automation

 

Betal én gang, og høst fordelene uden at røre en finger

Der er rigtig mange fordele ved at automatisere din e-mail marketing, herunder massive tidsbesparelser, en højere åbnings- og konverteringsrate samt en større CLV (Customer Lifetime Value) – hvis du gør det rigtigt, vel at mærke. Den største fordel af dem alle er dog, at du som udgangspunkt kun skal betale én gang for opsætning og implementering. Herefter kører systemet af sig selv, og du kan blot læne dig tilbage.

Book en opringning vedr. E-mail Automation

 

Løft din webshop med e-mail automation

Som webshopejer er e-mail marketing en af de absolut vigtigste afsætningskanaler. Her kan du promovere gode tilbud, fortælle om dit nye blogindlæg eller køre konkurrencer. Din e-mailliste kan også bruges i andre sammenhænge som fx retargeting og lead ads. Det er dog en tidskrævende disciplin, som kan være bekostelig at udlicitere til et bureau, hvis du ikke selv ønsker at stå for alt fra opsætning til løbende optimering. Med e-mail automation har du mulighed for at automatisere en lang række af de mest tidskrævende processer, der fjerner fokus fra forretningen, men som alligevel er alfa og omega for, at din e-mail marketing giver pote.

Er du klar til at løfte din e-mail marketing og webshop til nye højder, uden at du skal bruge utallige timer på rugbrødsarbejde? Lad os hjælpe dig. Vores ekspert, Kasper, har mange års erfaring med skræddersyet e-mail automation, der tager udgangspunkt i din webshop, e-mailliste og behov. Vi strikker et automatiseret system sammen, som sikrer, at du får mest muligt ud af dine abonnenter, men som samtidig sparer dig eller dine medarbejdere for at bruge mere tid på marketingkanalen end højst nødvendigt. Tøv ikke med at tage kontakt for et uforpligtende tilbud – sammen finder vi en løsning.

Book en opringning vedr. E-mail Automation

Kontakt

Send os en mail